torsdag 2 augusti 2007

Sluta klanka på Anna Sjödin!

En artikel i DN tar upp "skandaler" inom SSU. Visst skall man beivra bidragsfusk! Man skall följa de regler som finns gällande regler för bidrag till studiecirklar. Kanske har någon försökt att skaffa fram mera pengar till sin egen organisation. Men vi skall inte ta detta som en orsak till att kritisera det politiska parti som denne fuskare tillhör! Låt oss skilja på sak och person!
Sen är det fel att dra upp Anna Sjödin som ytterligare ett exempel på fusk inom SSU. Anna Sjödin är ett offer för vår sjuka rättsapparat. Hon blev attackerad av ordningsvakter enbart av den anledningen att hon och hennes kompis hade druckit alkohol (serverad på just den klubben som vakterna var anställda på!). Vår eländiga rättsapparat satte mera tilltro till dessa uniformsförsedda ordningsvakter än till en av vårt lands främsta politiska ledare!

2 kommentarer:

Joel sa...

Anna Sjödin skandalen bör väl visserligen hållas isär med fusk eftersom det inte var det som Sjödin skandalen handlade om. Dock så var det ju inte riktigt så att hon blev attackerad av vakterna för att hon hade druckit, hon ska ju ha uppträtt ganska aggressivt och sagt ett och annat.
Dock håller jag med dig om att vi borde kunna fokusera mer på politiken och framför allt när ssu ska ha stämma ska det bli intressant om de lyfter några nya förslag.

Krassman sa...

Kloka synpunkter från en vresig gubbe måste jag säga. Till Joel så vill jag gärna kommentera hans synpunkter på vad som hände den där kvällen på Crazy Horse. Det tyr sig som om du var där den kvällen? Du kanske skulle vittna eftersom du vet vad som hände? Jag följde rättegången på plats och om man lyssnar på de oberoende vittnena så beskriver dom en helt annan bild än domen och dig. Tror faktiskt mer på dom än mina kamreter inom SSU och polare till vakterna.